Party’s

 

Algemene informatie
Een gezellige avond bij u thuis of op locatie, samen met vrienden, familie en collega’s. Op deze avond laten wij u een groot deel van onze collectie zien, voelen en ruiken waarbij we uitleg geven over de producten en de mogelijkheden hiervan. De aanwezige producten kunt u na betaling direct meenemen. Mochten er wensen zijn op het gebied van kleur dan kunnen we dat voor u bestellen en naleveren. Voor de beddensets is het ook mogelijk om dit bij u thuis op uw gemak te bekijken. U kunt hiervoor een speciale afspraak inplannen met ons.
Party’s reserveren
In overleg zijn party`s mogelijk op elke dag van de week, bij een minimale aanwezigheid van 10 gasten. De gastvrouw nodigt haar gasten uit en PureDreams zal een uur voor de afgesproken aanvangstijd aanwezig zijn om van uw woonkamer een mooi aangeklede showkamer te maken. De kleding kunt u op uw gemak passen en uitproberen. Aan het eind van de avond krijgt de gastvrouw een mooi cadeau aangeboden van PureDreams.

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een party boeken, neem dan contact met ons op : Tel: +31 (0)621176940 of stuur een mail naar info@PureDreams.nl via ons contactformulier.